Diyarbakır Palyaço

Duru Diyarbakır Organizasyon nun hizmetlerinden bir diğeri de Diyarbakır Palyaço Hizmetidir. Gelin birlikte palyaço hizmetinin detaylarına bakalım. Bunu yaparken de sorulara cevap vererek ilerleyelim.

Palyaço Hangi Etkinlikler De Kullanılır ?

Duru Diyarbakır Palyaço hizmeti olarak bu başlığı da Özel Etkinlik; Doğum Günü Organizasyonu ve bunun gibi organizasyonlar. İş yeri Açılış Organizasyonu veya İş yeri Kampanya Ve Tanıtım Olarak ayıralım.

Diyarbakır Palyaço Açılış Organizasyonu

Diyarbakır Palyaço

Diyarbakır açılışı organizasyonu nda oldukça önemli olan bir faaliyettir; Palyaço. Giyindiği kıyafetler, farklı ve parlak saç şekli ve yaptığı faaliyetlerle etrafından geçen herkesin, büyük küçük demeden herkesin dikkatini çekmeyi başarır.

Açılış organizasyonunda hizmet veren palyaço özellikle mağazanın broşür çalışmasında çok etkilidir. Mağaza tarafından basılan indirim ve öze etkinlik ( Sevgililer ünü, yılbaşı ve benzeri günler gibi) günlerinde müşterileri bilgilendirmek için basılan broşürleri dağıtır. Farklı görünüşü ve aldığı eğitimlerle insanların sempatisini yani beğenisini kazanan palyaço bu broşür üzerindeki bilgileri müşterilerinize okutmayı kolaylıkla başarabilir.

Yine mağaza tarafından, Marka bilinirliğini arttırmaya yönelik yapılan: Diyarbakır Baskılı Balon ların şişirilmesini ve dağıtılmasını sağlayarak. etkinliğin amacına ulaşmasında oldukça önemli bir rol oynar.

Bunun la birlikte yine aldığı eğitimlerden biri olan yüz boyama etkinliği yapar. Bu etkinlikle çocukları etrafına toplamada başarılı olan Duru Diyarbakır Palyaço Hizmeti bu etkinlikle birlikte tüm ailenin mağaza içerisinde geçireceği zamanı arttırır. Dolayısıyla müşterilerin alış veriş yapma olasılığını oldukça artar.

Referans ve Farklı Görseller İçin İnstegram Hesabımıza Bakabilirsiniz

Diyarbakır Palyaço Doğum Günü Etkinlikleri

Doğum günlerinde hizmet veren palyaço çocuklarınızın unutamayacağı bir gün geçirmesinde oldukça etkilidir. Çocukların hayal gücü biz yetişkinlere göre çok daha yüksektir. Çocuklar karşılarında rengarenk giyinmiş bir palyaço gördüklerin de kendilerini masal dünyasında zanneder ve bugünü asla unutmazlar.

Doğum günün de görev alan palyaço bir çok etkinliği yapabilir. Bunlardan en çok beğenilenleri araştırdık…

Yüz Boyama Etkinliği: Tercihinize bağlı olarak etkinliğinize gelecek olan kız veya erkek palyaço yüz boyama etkinliği ile çocuklarınızı eğlendirecektir. Sağlığa zararlı olmayan güvenirliği belgelenmiş yüz boyaları ile çocuklarınızı istediği çizi film kahramanlarına benzeterek unutulmaz bir gün geçirmesini sağlayacaklardır.

Balondan Fino Yapma: Diyarbakır palyaço katıldığı doğum günü organizasyonuna çocukların oldukça dikkatini çeken sosis balonla fino yapma etkinliği yapabilir. Yanında getireceği sosis balonlarla çocuklarınıza bu etkinliği öğretip hep birlikte iyi vakit geçirmelerini sağlayabilir.

Toplu Oyun Etkinlikleri: Duru Diyarbakır Organizasyon hizmeti olan Diyarbakır palyaço nun bir diğer etkinliği de toplu oyunlardır. Bu oyunlar çocukların birlikte vakit geçirdikleri, bir birleriyle yarıştıkları, ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunan oyunlardır.

Duru Diyarbakır Organizasyon; Palyaço Hizmeti İçin Bizimle İletişime Geçin

DİYARBAKIR HİZMET BÖLGELERİMİZ

  • DİYARBAKIR KAYAPINAR ORGANİZASYON ŞİRKETİ
  • DİYARBAKIR YENİŞEHİR ORGANİZASYON ŞİRKETİ
  • DİYARBAKIR BAĞLAR ORGANİZASYON ŞİRKETİ
  • DİYARBAKIR SUR ORGANİZASYON ŞİRKETİ
  • Duru Diyarbakır Organizasyon Diyarbakır ilinin tüm ilçelerinde hizmet vermektedir.

    Adres: Peyas, zafer apartmanı, 258 inci sokak D:No 18, 21070 Kayapınar/Diyarbakır Gsm:  0530 426 60 31   Theme by Duruorganizasyon Call Now Button